Kadonnut minuus

Runoilija superkewl

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Generations Ahead!
 

Tämä on jonkin toisen iho
jonka alle minut on haudattu
Tämä on jonkin toisen mieli
jossa ajatukseni kulkevat
Tämä on jonkin toisen elämä
joka minut laitettu viimeistelemään

Ulkona sataa ja on kylmää
en mene pois
Jään tähän ja olen tässä tällaisena
kunnes kuolen.

Selite: 
Jonkinlainen mielipiteenilmaus itsensä kadottamisesta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot