Hetkiä aamussa

Runoilija dalierin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2022 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kaipauksen katoava kauneus,
ilmassa leijuva rakkauden tuoksu.
 
Lepäät mieleni kauniilla kedolla,
ajattomana,
alastomana.

Niin kuin olisit aina ollut siellä.

Niin kuin se olisi aina ollut paikkasi.

 
Sydämeni sykkii lintujen laulun tahtiin,
sieluni hohtaa heleän naurusi mukana.

Tuulenvire liikuttaa taustalla olevan järven pintaa,
muodostaen siihen sinisiä sydämiä.

 
En tohdi hengittää,
ettei mielikuva katoa,
ettet päästäni pakoon lähde.

 
Isket minulle silmää,
kutsumatta minut luoksesi vedät,
ja suutelet minua niin,
että koko maailmani tuntee sen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihania hetkiä, kunpa hyvin monella olisi asiat hyvin <3
Oi. Tämä puhuttelee minua sanoillaan ja mielenmaisemalla. Kiitos <3
 

Käyttäjän kaikki runot