Ajatus

Runoilija dalierin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2022 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mansikkainen mielikuva.
 
Sinä ja purkki kermavaahtoa.
 
Virnistät vallan viekkaasti,
hihität heleällä äänelläsi.
 
Käyt kera lättylautasen,
tiellä suoraan sydämeeni.
 
Ei suuria eleitä,
ei elämää mullistavia mietteitä.

Vähän päiväkahvia,
vähän makeutta,
hitunen sokeria,
aavistus rakkautta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Osui ja upposi. Aivan ihana kesäinen runo.
kiitos :)
Kerrassaan ihanaa ja makoisaa, kun rakkaansa kanssa olla saa <3 
kiitos :)
Näppärästi sanoja laittelet kivaan järjestykseen

Hieno runo
Kiitos
kiitos :)
Mukava kesältä tuoksuva runo
kiitos :) 
 

Käyttäjän kaikki runot