Unelmia

Runoilija dalierin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2022 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
päiväunelmia kedolla
kaunis keijuprinsessa kainalossani
 
kuiskit hiljaa sanoja korvaani
silitän poskeasi lempeästi kuin kesäinen tuuli
 
perhonen laskeutuu nenälleni
ja sinä kikatat heleällä äänelläsi
kikatat ja katsot minua kutsuvasti
 
uppoamme suloiseen hetkeen

sukellamme satoihin suudelmiin
 
siinä hetkessä
koko maailmankaikkeus
on vain meitä varten
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti unelmoitu, tämä kesä on haaveita täynnä <3 
:) kiitos star
oi ihanuutta tässä runossa
Kiitos :) 
 

Käyttäjän kaikki runot