Toisinaan

Runoilija dalierin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2022 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Toisinaan,
laulat mielessäni,
hengitän syvään
ja annan äänesi taikoa minut.

Toisinaan,
herään ajatukseen,
herään kauniiseen kauneuteen,
sieluni hiljaiseen haikeuteen,
ennen kuin silmäni aukaisen
ja kuvasi mielestäni aamuun katoaa.
 
Toisinaan,
kaipaan sinua,
kaipaan kaihoisaa kaunista keijuani.

Toisinaan,
hamuan haikeuttani,
riipivää roikkumistani,
rakkauteni raastavan raukeassa meressä.
 
Toisinaan,
mietin sinua,
mietin vaikkei varmaan enää pitäisi.

Toisinaan,
haluan sinua,
haluan,
niin kuin joskus oisit vielä minun omani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä toiveesi joskus toteutuu, kannattaa ajatella myönteisesti <3
Kaunis
Kaunis runo. :)
kaipuu on kauneuden kukka
 

Käyttäjän kaikki runot