Havina

Runoilija dalierin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2022 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Täällä minä auringossa ajelehdin,
lintujen lauluissa laiskasti liitelen.

Kuuntelen kuiskauksia tulevan kesän,
tunnustelen tahteja taivaallisten toiveiden.

Täällä minä päiväunissani unelmoin,
lämpimillä laineilla laulujani laulan.

Haaveillen hiljaa haapojen havinassa,
kaunista keijuani kaiholla kaipaamassa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, toivottavasti nuo kaikki toteutuvat, vielä joskus <3 
kiitos :)
kiitos :)
Hienoa havinaa.  :)
kiitos :)
Ihana kesäruno :)
kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot