Huuma

Runoilija dalierin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2022 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Haluaisin heittäytyä kanssasi keväiseen huumaan

herkästi helliä hentoa hipiääsi
rajusti rakastella
 

kieltäni
kuljettaa
kautta
kauniiden kukkuloidesi
 kutsuvien kanjoniesi
 

Viedä huipulle hekuman
sanomaan että nyt riittää
huutamaan että haluan lisää
 

Haluaisin ihollani tuntea sinut
mielessäni maistaa sinut


nuuhkaista nautintosi sisääni


lempeästi
lauenneena
lakanoissa
lauleskella
Selite: 
toivottavasti pysyy sivuston rajoissa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä tämä runo on erinomainen tälle ja vaikka mille sivustolle <3 
Tuohan kuuluu kesähuumaan - mies että nainen - verenkierto toimii ja sehän on terveyden merkki.
Hieno, sensuelli runo.  :)
 

Käyttäjän kaikki runot