Fantasia

Runoilija dalierin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2022 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Arvaamattomia ajatuksia,
unelmoimattomia unelmia.

Mahdollisia mahdottomuuksia,
ikuisia,
ajattomia,
rakkauksia.

 
Olet kirkkaus aamujeni auringoissa,
häivähdys vihreää,
kuuman kosteissa kaislikoissa.

Olet raikas tuulenvire,
mieleni kuumilla hetkillä.

Jumalainen keijukainen,
auringonkukkieni kauniilla lehdillä.

 
Olet se sirkkuvan sininen ajatukseni,
se suloisista suloisin kaipaukseni.

Olet sävel salainen mielessäni,
hellä harmonia,
niissä parhaista parhaissa mietteissäni.

 
Olet kauneutta kaikuva kaikkeuteni,
mauste maukkaista maukkain kielelläni.

Olet sieluni säikeitä salaisia,
haaveitani, hauraista hauraimpia.

Olet  tajuntani taikoja taitavia,
olet kaunein, rohkein, fantasia.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, fantasiointi kannattaa aina <3
Hyvin kirjoitit. Kiitos tästä
 

Käyttäjän kaikki runot