ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ

Runoilija dalierin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2022 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Aurinkoinen bilehile chattaili deitilleen,
etsi filantrooppia gepardinsa hellyttelijäksi.

Innostuksissaan jaksoi kertoa lahkolaisuudestaan määrättömästi.
 
Neidin opiskelijakämppä pursusi quipuja rakkaudentäyteisiä.
 
Seurahetken tiivistyessä,
uskaliaasti vilautti Wilhelmilleen xylofoniaan.

Yksityisilta zoomaantuikin åkerblomilaisten ääreishermojen öljyämiseen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, ikään kuin tämä runo olisi kirjoitettu nykysuomen sanakirjan sanaston, ja vähän muunlaisenkin sanaston random-nappulan painalluksella rajaten vain sanojen lukumäärällä ilman muita rajoituksia. Niin, runohan tämä tietysti on (ehkä jopa ra(a)kkausruno), koska se on julkaistu rakkausrunoja pursuavan runofoorumin sivustolla. Tietysti jokainen kirjoittaja määrittelee itse, onko teksti runo tai jotain muuta. Lukija sen sijaan tekee omat päätelmänsä mihin kategoriaan teksti kuuluu, jos se on tarpeen ja niin tahtoo. Rajoja täytyy kokeilla, että selviäisi missä rajat ovat, ja voiko niiden yli päästä.
Tämä on aika mukava kommentti asiaan. Itsekin nimittäin olen miettinyt onko tämä runo vai ei. Siinähän on taustalla se että mennään aakkosjärjestyksessä, ja ei se ole sillä tavalla random runo, koska siinä on kuitenkin tarina alusta loppuun. Ehkä tämä voisi olla tarina, lyhyt sellainen, vai onko se loru vai runo. Niin, kai se on jokaisen itse päätettävissä ja mietittävissä, en osaa siihen ottaa kantaa.
Olisihan minun pitänyt huomata analogia aakkosjärjestykseen, mutta en kiinnittänyt hirveän suurta huomiota runon otsikkoon. Keskustelun tämä runo joka tapauksessa herätti.
Mielenkiintoista menoa ja meninkiä.
Kiitos, tämä on vähän sekavankin aivoituksen ulostuloa :D
 

Käyttäjän kaikki runot