Muokkaan

Runoilija Mc Runo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pehmeät arvot ensiarvoisen tärkeitä.Rehellisyys sana jota käytän paljon samoin kolikolla on myös toinen puoli :)
 

Ajatuksiani,
lauseitani,
katseitani,
tunteitani,
ystäviäni,
rakkauttani,
mielialaani,
valikoivaa kuuloani,
harrastuksiani.
Olen muokkaamisen kierteessä
vai oravanpyörässä vai
kierränkö kehää?

Selite: 
Kaikki pitäisi olla aina niin tip top vai ?
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitäs jos hetkeksi jättäisi muokkaamatta..? Saisiko se aikaan katastrofin vai jopa rauhan?

Mielenkiintoisia asioita mies pohdit ja sait minutkin pohtimaan. Kiitos.

Jaa meillä naisilla on vielä nuo kropanmuokkaushaaveet...

 

Käyttäjän kaikki runot