Välittämistä

Runoilija Mc Runo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pehmeät arvot ensiarvoisen tärkeitä.Rehellisyys sana jota käytän paljon samoin kolikolla on myös toinen puoli :)
 

Kauniita sanoja kun niistä on jotain hyötyä-minulle.
Suuria tekoja kun hyödyttävät-minua.
Ystävällisiä katseita kun ne kohdistuvat-minuun.
Huomionosoituksia kun kohde vaan olen -minä.
Minäkö itsekäs,ei-muut ovat kyllä.

Selite: 
niin tota, ihmiset välittävät usein todella vaan itsestään ja seuraavaksi vain itsestään ja loppujen lopuksi todellisuudessa vain -itsestään......
Kategoria: 
 

Kommentit

ei koske mua....ei tartte välittää-ihmisiä liikaa
:-(
tää on hyvä

mitenkäs se krissen radiossa kuultu lausahrus menikään..? "mua ärsyttää tosi paljon ne ihmiset jotka puhuu koko ajan vaan itestään.. eikä esimerkiks musta."
<=)

ihminen on luonteeltaan itsekeskeinen laumaelläin. siihen pittää tottua. ja itsekeskeisyys on hyvä jos se pyssyy normaalissa rajoissa, jokkainenhan on joskus mustasukkanen toiselle, kateellinen toiselle.

myönnettäköön.

Eikun minä minä :) Ytimeen suoraan.

Mitä minäkö - ketä tarkoitat noilla sanoillasi, kuitenkin minua! Hmph.
Onhan minulla oltava oikeus puolustaa minuuttani ja oikeuksiani viimeiseen hengenvetoon, kaikki muut kun ajattelevat vain itseään. =P

 

Käyttäjän kaikki runot