Sananlaskua...

Runoilija Mc Runo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pehmeät arvot ensiarvoisen tärkeitä.Rehellisyys sana jota käytän paljon samoin kolikolla on myös toinen puoli :)
 

Kaukoviisaat näkevät huonosti lähiasiat,lähiasioiden pohtijat eivät ymmärrä kaukonäköisyyttä. Itse taidan olla välinäköinen,huonokuuloinen,epäluuloinen.?

Selite: 
Sanahelinää miksi joku ajattelee asioita kauas eteenpäin toinen taas elää sitä minuuttia/sekunttia vaan....
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä teoksessa on hyvin puhuttelevat rivit,
jotka tulisivat vielä selkeämmin ymmärretyksi/edukseen, kun rivittäisi hieman tekstiä harvemmaksi.

Sananlaskua on oiva otsikko.

 

Käyttäjän kaikki runot