Kiire

Runoilija Mc Runo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pehmeät arvot ensiarvoisen tärkeitä.Rehellisyys sana jota käytän paljon samoin kolikolla on myös toinen puoli :)
 

Kiire tuntuu olevan muotisana taas kerran. Megakiire on vanhamuoto,sillä silloinkin kiire-sana itsessään voitti kaiken.Jokainen luultavasti vihaa kiirettä ja salaa kuitenkin sitä rakastaa koska kiireellä saa näennäisesti paljon aikaan.Minulla ei ole kiire, mutta nyt täytyy lopettaa kun täytyy vielä ehtiä kauppaan ja...

Selite: 
nyt on kiire......
Kategoria: 
 

Kommentit

Jeesjeesjees, joka puolellahan tuo on ja hallitsee, itse olen ihan tietoisen päätöksen tehnyt ja hypännyt kyydistä, ei mun elämäni siitä kiireestä ainakaan parane... :)

Kun ainoa oleellinen kiire olisi pysähtymiseen.

Hyvä renki huono isäntä kuten niin moni muukin.

 

Käyttäjän kaikki runot