Välitän

Runoilija Mc Runo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pehmeät arvot ensiarvoisen tärkeitä.Rehellisyys sana jota käytän paljon samoin kolikolla on myös toinen puoli :)
 

Puhumme arkisia asioita,odotamme pyhää,jotta pääsisimme puhumaan hienompia asioita!Mitä ihmeen hienompia?Viikonloppu on todellisuudessa lepoa arjesta ja arki tavallaan pyhää.Välitän arjesta,välitän terveydestä,välitän ihmisistä...juuri Sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tänne ylös asti se huokuu :)

 

Käyttäjän kaikki runot