Sisäpiiri

Runoilija Mc Runo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pehmeät arvot ensiarvoisen tärkeitä.Rehellisyys sana jota käytän paljon samoin kolikolla on myös toinen puoli :)
 

Kuulun nykyään sisäpiiriin. Olin pitkään ulkopiirissä kunnes sain kutsun sisäpiiriin.Olen kuitenkin pettynyt , sillä ulkopiirissä ystävät puhuivat aivan tavallisia arkisia asioita ,mutta sisäpiirissä puhutaan sisäpiirin asioita , joista en ymmärrä mitään ja siksi yritänkin päästä takaisin ulkopiiriin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siiripienipyöriivaikuinkasemeni? :o)

Sisäpiirissä ulkona,
ulkopiirissä sisällä..
Näin se vaan menee.

sisäpiirejä on vain silloin kun on itse ulkopuolella :) Sisältäpäin katsottuna ei ole sisäpiirejä...

*taputtaa seisaaltaan* ... siis äärettömän ja mahdottoman ja upean ytimekkäästi olet saanut ajatuksen punaisen langan runoosi. Kerrassaan mahtavaa ja sisäpiiri pätee niin moneen paikkaan... ehkä sen sisällä ei olekaan kaikki niin upeeta ja aitoa kuin luullaan...

Entäs siinä kehällä? Olisko siinä parasta?

 

Käyttäjän kaikki runot