Synttäri onnittelut

Runoilija äippä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen ja herkkä runoilija
 

Taas on vuosi vierähtänyt,
sulle ikää lisää kierähtänyt.
Tänään ajatuksin siivin,
luokses hiljaa hiivin.

Selite: 
Onnittelut pojalleni syntymäpäivänä ja onnea tarvitaan tietysti joka ikinen päivä.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma

Niin on! ^ ^

Nopeasti vuodet kuluvat.

hyvä tunnelma

Niin on! ^ ^

Nopeasti vuodet kuluvat.

 

Käyttäjän kaikki runot