Jouluna

Runoilija äippä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen ja herkkä runoilija
 

Vatsa pieni, taas hiljaa huokaa
liikaako syöty jouluruokaa.

Pieni lepohetki mulle suokaa
kääriydynkin villahuopaan.

Pienet ruokalevot heitän
hetken päästä kahvit keitän.

Tarkkailenkin päivän säätä
pipo kohta peittää päätä.

Nyt hoppatossut jalkaan laitan
kävelylenkin pienen taitan.

Niin... hetken päästä taas ruoka maittaa.

Selite: 
Näinhän se on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kohta ne alkaa taas, joulunalus kiireet, ihana herkkujen aika;

Ihanan rauhallinen. :)

 

Käyttäjän kaikki runot