Elämän vaiheita

Runoilija äippä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen ja herkkä runoilija
 

On elämässä useita vaiheita
niin monenlaisia aiheita.
Yksi vaihe tässä nyt
tänään juuri täyttynyt.
Eessä siintää eläkepäivät
työvuodet antoisat taakse jäivät.

Selite: 
Pitkät palveluvuodet ja ansaittu eläke.
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen ollut eläkkeellä lähes parikymmentä vuotta ja elämäni parhaimpia hetkiä elän.

 

Käyttäjän kaikki runot