Ystävänpäivänä

Runoilija äippä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen ja herkkä runoilija
 

Ystävä auttaa jaksamaan
hä on myös hyvä kuuntelemaan,
ystävä tukee ja voimia antaa
jos taakkoja on,ne kanssani kantaa,
ystävä toivon luo huomiseen
valoa tuo päivään jokaiseen.

Selite: 
Näpertelin ystävänpäiväkortteja ja kirjoittelin tällaisen runon niihin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. Hyvää syntymäpäivää <3

hellänkaunista.

Heleppo yhtyvä runosanomaan.
Kyllä hyvä ystävä on tärkee elämässä.

Ihastuttava runo ystävyydestä:)

 

Käyttäjän kaikki runot