Unohdettu nainen

Runoilija 50 ajatusta auringosta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2019
Viimeksi paikalla: 15.8.2020 8:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteet, joita ei pitänyt tuntea.
Ajatukset, joita ei pitänyt ajatella. 
Ja niistä tunteista ja ajatuksista näihin sanoihin,
joita ei koskaan pitänyt kirjoittaa.
Tai ainakaan paljastaa.
Menettämisen pelossa rakkaudella piilotettuina.
Mutta eihän rakkaus elä pelossa, eihän?
Ei se elänyt. 
Eikä menettämisen jälkeen ollut enää syytä pelätä,
vaan paljastaa.
Viimein kaiken jälkeen rohkeasti rakastaa.
 

Minä rakastan sinua
yli menneisyyden taakkojen
ohi vanhojen riitojen
ja nykyisten

Minä ikävöin sinua
läpi kohtaamattomien hetkien
pois kulkevien kuukausien
ja huomisien

Minä olen sinun
oletuksien
sanomattomien sanojen
merkityksien
ohikiitävien haaveiden
unohdettu nainen

Selite: 
2020
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja koskettavaa.
Et varmasti oikeasti unohdu koskaan, niin ainakin toivoisin <3
 

Käyttäjän kaikki runot