Oi, jos vain voisin

Runoilija 50 ajatusta auringosta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2019
Viimeksi paikalla: 15.8.2020 8:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteet, joita ei pitänyt tuntea.
Ajatukset, joita ei pitänyt ajatella. 
Ja niistä tunteista ja ajatuksista näihin sanoihin,
joita ei koskaan pitänyt kirjoittaa.
Tai ainakaan paljastaa.
Menettämisen pelossa rakkaudella piilotettuina.
Mutta eihän rakkaus elä pelossa, eihän?
Ei se elänyt. 
Eikä menettämisen jälkeen ollut enää syytä pelätä,
vaan paljastaa.
Viimein kaiken jälkeen rohkeasti rakastaa.
 

Oi, jos vain voisin
sua silmilläni riisuisin
ihollesi öljyä sivelisin
paljaana syliisi istuisin
ylös, alas, hiljaa liukuisin
käsivarsistasi kiinni pitelisin.

Oi, jos vain voisin
veden alla sut viereeni vetäisin
silmiisi sukeltaisin
sisääni
 päästäisin
rinnallesi käteni laskisin
lisää ja lisää janoaisin.

Oi, jos vain voisin
sut hämärään huoneeseen saattaisin
köydet kattoon kiinnittäisin
lahjaksi kehojemme laulun kirjoittaisin
sen kanssasi esittäisin
sua hellimmin rakastaisin.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrasaan ihanasti kirjoitettu, tavallaan K-18 mutta ei välttämättä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot