Saman auringon alla

Runoilija 50 ajatusta auringosta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2019
Viimeksi paikalla: 15.8.2020 8:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteet, joita ei pitänyt tuntea.
Ajatukset, joita ei pitänyt ajatella. 
Ja niistä tunteista ja ajatuksista näihin sanoihin,
joita ei koskaan pitänyt kirjoittaa.
Tai ainakaan paljastaa.
Menettämisen pelossa rakkaudella piilotettuina.
Mutta eihän rakkaus elä pelossa, eihän?
Ei se elänyt. 
Eikä menettämisen jälkeen ollut enää syytä pelätä,
vaan paljastaa.
Viimein kaiken jälkeen rohkeasti rakastaa.
 

Jokin vetää minua meren rantaan
sinua katsomaan
sillä sinä olet siellä

Olet jossain kaukana täältä
ja minä katson sinua päin
saman auringon alla

Ehkä tuo lokki näki sinutkin tänään
ehkä hengitit juuri tätä samaa ilmaa
ainakin ajatuksissa

Täällä minä istun ja katselen
sinua ja venettäsi
ja siinä te olette
sydämessäni

Selite: 
2020
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnelmallista viehätystä pienen ihmisen yllä saman auringon alla kuin sydämessä kaihon airueet.
Koskettavaa kerrontaa, elämässä on paljon ihanuutta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot