En minä sinua unohda

Runoilija 50 ajatusta auringosta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2019
Viimeksi paikalla: 15.8.2020 8:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteet, joita ei pitänyt tuntea.
Ajatukset, joita ei pitänyt ajatella. 
Ja niistä tunteista ja ajatuksista näihin sanoihin,
joita ei koskaan pitänyt kirjoittaa.
Tai ainakaan paljastaa.
Menettämisen pelossa rakkaudella piilotettuina.
Mutta eihän rakkaus elä pelossa, eihän?
Ei se elänyt. 
Eikä menettämisen jälkeen ollut enää syytä pelätä,
vaan paljastaa.
Viimein kaiken jälkeen rohkeasti rakastaa.
 

En minä sinua unohda
vaikka ehkä pitäisikin
sinä tulit ja teit minulle kodin sydämeen
rohkaisit kasvamaan
uskomaan
toimimaan
vaikken useinkaan kai tee viisaasti
teen  sydämellä
juuri sillä, johon teit sen
sieluni kodin ja onnen.

Selite: 
2019
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuollaista ihanuutta ei pidäkään unohtaa, oli asiat miten tahansa <3 
on ihmisiä jotka jättävät
rakkauden kokoisen jäljen
itseen, rakennuspalikoiksi
 

Käyttäjän kaikki runot