Välisoitto

Runoilija 50 ajatusta auringosta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2019
Viimeksi paikalla: 15.8.2020 8:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteet, joita ei pitänyt tuntea.
Ajatukset, joita ei pitänyt ajatella. 
Ja niistä tunteista ja ajatuksista näihin sanoihin,
joita ei koskaan pitänyt kirjoittaa.
Tai ainakaan paljastaa.
Menettämisen pelossa rakkaudella piilotettuina.
Mutta eihän rakkaus elä pelossa, eihän?
Ei se elänyt. 
Eikä menettämisen jälkeen ollut enää syytä pelätä,
vaan paljastaa.
Viimein kaiken jälkeen rohkeasti rakastaa.
 

Sellot särkyneet
toisistansa eksyneet
harmoniat hiljenneet
nuottikirjat revenneet

surusoinnut kaikonneet
sivuun siirtyneet

aika uusien, vieraiden soolojen
 duurisävyisten sointien
heleää helkkää kuunnellen
välisoitellen

 

mutta vaan välisoitellen

sillä minä soitan raskaita nuotteja
hitaasti ja hartaudella
rakastelen niistä jokaista
harmaata ja mustaa kosketinta

minä kaipaan sitä sellojen sinfoniaa
unelmien aariaa
tumman  taivaan tähtinauhaa
mahdotonta melankoliaa

enkä koskaan tule rakastumaan
välisoittajaan

Selite: 
2020
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan loistavaa, välisoitot ja -ablodit kaikuvat kauas <3 
 

Käyttäjän kaikki runot