Kaipaan sinua

Runoilija 50 ajatusta auringosta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2019
Viimeksi paikalla: 15.8.2020 8:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteet, joita ei pitänyt tuntea.
Ajatukset, joita ei pitänyt ajatella. 
Ja niistä tunteista ja ajatuksista näihin sanoihin,
joita ei koskaan pitänyt kirjoittaa.
Tai ainakaan paljastaa.
Menettämisen pelossa rakkaudella piilotettuina.
Mutta eihän rakkaus elä pelossa, eihän?
Ei se elänyt. 
Eikä menettämisen jälkeen ollut enää syytä pelätä,
vaan paljastaa.
Viimein kaiken jälkeen rohkeasti rakastaa.
 

Ikkunan roska
silmissäni perhonen
kiinnijuuttunut

Elossa vielä
siipiään räpytellen
epätoivoinen

Kaipaan sinua
ja myös sitä tunnetta
jonka saat aikaan

Tänään vaan sataa
pilviharson takana
sinä aurinko

Selite: 
2019
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikäs runo
taidokasta kerrontaa

pidin
Niinpä, kaipaus on varmasti jokaiselle tuttua joskus <3 
 

Käyttäjän kaikki runot