Rehellinen rakkaus

Runoilija 50 ajatusta auringosta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2019
Viimeksi paikalla: 15.8.2020 8:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteet, joita ei pitänyt tuntea.
Ajatukset, joita ei pitänyt ajatella. 
Ja niistä tunteista ja ajatuksista näihin sanoihin,
joita ei koskaan pitänyt kirjoittaa.
Tai ainakaan paljastaa.
Menettämisen pelossa rakkaudella piilotettuina.
Mutta eihän rakkaus elä pelossa, eihän?
Ei se elänyt. 
Eikä menettämisen jälkeen ollut enää syytä pelätä,
vaan paljastaa.
Viimein kaiken jälkeen rohkeasti rakastaa.
 

Tulit vastaan vuosien jälkeen
ja minä olin rehellinen
ensimmäistä kertaa
ikinä
kerroin sinulle
tuskin tiesit
kuinka rakastunut olin
sinuun

Et tiennyt
enkä minä sitä
kuinka pahalta sinusta tuntui
kun en tavoittanut sitä rakkautta
jota minulle yritit osoittaa 
vaikket mitään muuta ollut halunnut yhtä paljon
kuin minut kuvitellen
ettet voisi saada

Vaikka minäkin vaan halusin sinut
ja vain sinut
sanoin
ja halasin lujasti niin
että molemmat ääneen itkettiin
ja tiedettiin
tästä viimein yhdessä jatkettaisiin
 
Siinä olin kerrankin
sisäisesti täysinäisenä
rehellisen rakkauden tavoittaneena
sydän aukinaisena 
voimakkaasti tunteneena
pitkän matkan kulkeneena
kauan odottaneena
 kaiken jälkeen oppineena
utuisesta unestani silmäni avanneena

Siinä olin ja ajattelin;

Usko ihmeisiin
ihmeellisiin kohtaamisiin
Kasva rakkauteen
avoimeen yhteyteen
Riko mielen rajat
ota vastaan elämän salat
Anna mahdollisuus
jokaisen hetken olla uusi tilaisuus
Näe kauneutta
harmauden läpi työntyvää valoisuutta
Muista kuinka elämä yllättää
ja ettei rakastaa
kannattaisi  yhtään vähempää
Selite: 
Uni 2020
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa unta toivon Sinulle ja kaikille lukijoille <3 
 

Käyttäjän kaikki runot