pienemmällä päänsäryllä selviää

Runoilija alinna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämistä varten
 

Ei me rakkausvaloja
toisillemme vannota,
ei suunnitella
mitään tulevaisuutta

eletään hetkessä,
tässä ja nyt

nautitaan siitä
mitä meillä on
toisillemme antaa -
elämän extremeä
lämmössä läheisessä.

Ollaan toisillemme
kuin ne ötökät
tuulilasissa,
joita ei millään jaksa
rapsuttaa pois -

aika kuluttaa,
jos on kuluttaakseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

~oikiaa asennetta antaa ajan viedä se
palkitsee ja ravitsee omalla tavallaan
kiitos tulee aikojen päästä, hieno runo~

 

Käyttäjän kaikki runot