iskuja

Runoilija alinna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämistä varten
 

On vain kaksi poskea,
ne ovat jo ruvilla.

Nilkkaan voi iskun
seuraavaksi kohdistaa,
toinen jo pettää.

Toisen jälkeen
pettää jo jalat.
Eteesi en kaadu,
edessäsi en nöyrry.

Paljon sitä sietää,
paljon vastaanottaa,
raja vaan tulee
jossain vastaan.

Leikeissäkin on
rajansa ja sääntönsä,
alkunsa ja loppunsa...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

~miten tämän sanon, ainakin puhallan
lievittäviä tuulia, koskettava on runo~

Voimaa ja rohkeutta sinulle.
Uskallusta tehdä oikeat päätökset.
Ihmin itse on sisälläsi.
Älä alistu.Runosi kosketti.

~miten tämän sanon, ainakin puhallan
lievittäviä tuulia, koskettava on runo~

Voimaa ja rohkeutta sinulle.
Uskallusta tehdä oikeat päätökset.
Ihmin itse on sisälläsi.
Älä alistu.Runosi kosketti.

 

Käyttäjän kaikki runot