langan ohutta

Runoilija alinna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämistä varten
 

on rullassa
vielä lankaa
-paljonkin

monet monet
kerrat
on säikeitä
mennyt poikki

ehjään ehditty
vielä

se on vaan
hetkestä kiinni,
kun lanka katkeaa

lopullisesti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot