helvetin vaikea päätös

Runoilija alinna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämistä varten
 

Tunteiden
myrskyaallokossa
kamppailen -
risiriitaisesti

itseni kanssa
taistelen -
antaako jo
periksi,
joko heittäytyä
aallokon vietäväksi

Uskaltaisinkohan?

Helvetti, että rakastan sinua -
tunne vaan pelottaa liikaa.

Sinuakin.

Ehkä hyvä on vaan
jatkaa näin -
ystävyydellä.



Aika olisi tosin

valmis meille...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

~ Päätöksiä joita elämä tuo eteemme,
kaunis ja todella tunteikas runo ~

Tässä on paljon. Tunnetta, epätietoutta ja samaan aikaan vahva usko totuudesta. En osaa ehkä selittää tarkasti mitä tarkoitan, mutta pidän tämän runon tarinasta. Lopetus, se on viiltävän kaunis.

Elämä tuo eteemme vaikeita päätöksiä.
Pitää rohkeasti tehdä,mitä sydän sanoo.
Oikein hyvää syntymäpäivää sinulle!

*SYDÄMELLISTÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RUNOYSTÄVÄLLE TOIVON*

 

Käyttäjän kaikki runot