täysin täydellä

Runoilija alinna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämistä varten
 

... ja sillä suudelmalla
minut sisääsi
imaisit.

Siellä olen,
irti en pääse.

Kiirettä ei ole,
siellä on
hyvä olla.

Sinun

kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti runo :)

Valtavan ihana,
tykkään :)

Oih... Ihana !
... niinhän ne suudelmat vievät mennessään...

~ hyvin koskettavan kaunista, upea tunne runo ~

No, jopas kaveri osaa asiansa. Ilmaista rakkautensa siun toivomalla tavalla. Veikeä runo.

Ihana! Pidin kovasti. :>

 

Käyttäjän kaikki runot