ei halua pakoon

Runoilija alinna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämistä varten
 

otit tukasta kii,
perässäsi raahasit,
luolaasi kannoit

sille tielle jäin,
siellä pysyn

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvat miehet ja vahvatukkaiset naiset
alkukantaista luonnonvalintaa!
Hauska Itä-suomalainen tapa:)))

~tässä on jotakin alkukantaista, tuli mieleen
vanhoilta kivikausi ajoilta, koskettava runo~

Vau!
Tässä on menoa ja meinkiä.
Vahvaa tunnetta.

 

Käyttäjän kaikki runot