Lasipallo

Runoilija Layla77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä opettaa... kaiken senkin mitä ei haluaisi oppia..
 

Se tunne tuntuu
lasipallolta,
niin hauraalta.

Sitä tahtoisi vain
käsissään pidellä,
pumpulikerrosten sisällä.

Jos ilmaan sen heittää,
voi se maahan
räsähtää.

Mutten tahdo sitä
vain piilossakaan
pidellä.
Tunnetta joka asuu
mun sisällä.

Nyt tiedät miksi hymyilen.

Selite: 
Öisiä ajatuksia.. joita on vaikea sanoiksi pukea..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot