Kolmen aikaan

Runoilija Layla77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä opettaa... kaiken senkin mitä ei haluaisi oppia..
 

Kolmen aikaan aamulla
kaikki näyttää kauniilta
kun puolisokea on
unohtanut silmälasinsa kotiin,
hukuttanut murheensa totiin.

Kolmen aikaan aamulla
on hauska käydä kahvilla
vaikka suu maistuu pahvilta.

Kolmen jälkeen aamulla
elämä täyttyy naurulla.
Siksak-askeleet lakanoihisi
kuljettaa,
tähdet tuikkii ja pyörii maa.
Viereesi väsynyt nukahtaa.

Kolmen aikaa päivällä
jaksat mulle vielä hymyillä.
Se tuntuu lähinnä ihmeeltä..

Selite: 
Diipadaa, kunhan riimittelin lämpimikseni hauskoja muistellen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot