Nimetön

Runoilija Layla77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä opettaa... kaiken senkin mitä ei haluaisi oppia..
 

Mikään ystävyys,
rakkaus,
kauniit sanat eivät
ole mitään sen
rinnalla että
voi sanoa pitävänsä
itsestään. Itselleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot