Mun elämä.

Runoilija Layla77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä opettaa... kaiken senkin mitä ei haluaisi oppia..
 

Kompastelua eteenpäin.
Kaatumista perseelleen.

Variksennaurua.
Krokotiilinkyyneleitä.
Suuria tunteita.

Rikkautta, rakkautta.
Syvällä vihalla köyhäilyä.

Niistä on jokainen päivä
rakennettu.

Ja kuka sanoi että
elämä on tylsää?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot