Tämä syksy on minun

Runoilija Layla77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä opettaa... kaiken senkin mitä ei haluaisi oppia..
 

Tämä syksy on minun.
Tämä lammen pinnasta
nouseva usva,
joka lämpimänä höyryää
kylmyyttäsi vasten.

Tämä syksy on minun.
Tämä syyssade joka
ikkunaruutuihin vaativana
naputtaa, kun itken
kipua ulos kuivan
kattosi ränneihin.

Tämä syksy on minun.
Tämä liukas lehtien
peittämä polku
josta askel luistaa
heti kun keskittyminen
herpaantuu.

Tämä syksy on minun.
Yksin minun.
Vielä hetken
ennen talveamme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot