*****

Runoilija Layla77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä opettaa... kaiken senkin mitä ei haluaisi oppia..
 

Viisi tähteä Sinulle
joka herätit minut
usvasta.

Viisi isoa kirkasta
tähteä Sinulle.

Olisin halunnut olla
naiivi ja
sinisilmäinen edes
hetken vielä.

Mutta kylmän lasin
läpi näen enää
sen, minkä ennen
pystyin sulkemaan
kämmeneeni.

Siitä Viisi tähteä.

Selite: 
äh.. mitä tätä selittämään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot