Hänelle

Runoilija Layla77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä opettaa... kaiken senkin mitä ei haluaisi oppia..
 

Kunpa katsoisit minuun
vielä noin
senkin jälkeen kun
elävä elämä on
piirtänyt
ääriviivamme uusiksi,
pukenut meidät
toisillemme tutuiksi.

Kuitenkin tietäen
että kaiken sen alla
rakkaus ei sammu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot