Ystävyys

Runoilija haukkatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen kuuden pojan äiti ja rakastavan mieheni avovaimo ... nii ja sit on vielä ne kolme sulosta miehen omaa lasta.
 

Ystävyys

Ystävä hyväksyy sinut sellaisena kuin olet, puutteinesi.
Ystävä ei tuomitse sinua, vaikka jokin ominaisuus tai tapa suututtaa
Ystävä tukee jos tukea tarvitset, kysymättä miksi?
Ystävä tarjoaa olkapään jos kaipaat taluttajaa matkallasi.
Ystävälle voit kertoa kalleimmankin salaisuuden tietäen, että se pysyy myös sellaisena.
Ystävyys on kahden kauppa sillä siihen tarvitaan aina molempia.
Ystävyys on 100% luottamus ja rehellisyys.
Ystävä voi kertoa toiselle mielipiteensä avoimesti, mutta ei vaadi, että toinen noudattaa neuvoa…

Ystävyys menee rikki helposti jos jokin näistä asioista muuttuu tai puuttuu.

Valheelle rakennettu ystävyys tulee aina hajoamaan,
Kunpa jokainen ymmärtäisi miten se toista satuttaa,
kun koko elämänsä tärkeät asiat toisen kanssa jakaa.
Ja omaa aikaansa toiselle antaa kun toinen tukea tarvitsee.
Ja huomaat jälleen kerran, että kaiken saa heittää roskikseen.

MK S-M

Selite: 
Luulin että olin saanut elämääni ystävän todellisen sellaisen, mutta jälleen kerran olin väärässä ja kaikki mureni. =(
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot