Ankeaa

Runoilija haukkatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen kuuden pojan äiti ja rakastavan mieheni avovaimo ... nii ja sit on vielä ne kolme sulosta miehen omaa lasta.
 

Aamu ankea alkoi taas
ylös en jaksaisi nousta.
Kaikki kun kuitenkin menee vaan
nurin päin ilman muuta.

Tiedän kaiken johtuva
omasta negatiivisuudesta,
mutta miksi aina kuitenkaan
en siitä irti pääse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot