YSTÄVÄ

Runoilija haukkatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen kuuden pojan äiti ja rakastavan mieheni avovaimo ... nii ja sit on vielä ne kolme sulosta miehen omaa lasta.
 

Ystävän parhaan ansaita saa
jokainen ihminen elämässä
jotakin jokainen rakastaa
pahassakin maailmassa.

Muista ystävää sinäkin
anna sen ääneen tulla
rakasta jokaista lähimmäistäsikin
niin on sydämesi hyvä olla.

Selite: 
Naistenpäivän kuniaksi !!!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavasti sointuva ja siinä oli asiaa.

Aihe on hyvä samoin sisltö ja kokonaisuus :)

 

Käyttäjän kaikki runot