Kesä

Runoilija haukkatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen kuuden pojan äiti ja rakastavan mieheni avovaimo ... nii ja sit on vielä ne kolme sulosta miehen omaa lasta.
 

Kesän aurinko paistaa jälleen
kohta marjoja syödä saa
kunpa se ei koskaan menisi pilveen
enkä jäisi varjojen taa.

Aika auringon
se lyhyt on
kohta lehtien kirjo jo peittävi maan
ja sadetta kaiholla katsella saan
tietäen sen vielä joskus palaavan

Selite: 
Auringon kilvoittamaa ajatusta ...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo kesästä

Mukavan sievä kesäruno :)

 

Käyttäjän kaikki runot