Vanhan loppu uuden alku

Runoilija haukkatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen kuuden pojan äiti ja rakastavan mieheni avovaimo ... nii ja sit on vielä ne kolme sulosta miehen omaa lasta.
 

Kun rakkaus kerran ohi on, elämä se tunne lohduton
Mieli maassa ei mikään kiinnosta
Pois mennä haluaa eikä kukaan saa kiitosta
Kannattaa muistaa, että jokainen loppu synnyttää uutta
Istu alas ja katsele kuuta
Joka aamu aurinko nousee ja uusi päivä alkunsa saa.

Annan ajan haavat parantaa
Anna sielulles lupa rauhaan
Huokaa syvää ja katso ympärillesi
Ole aidosti läsnä rakkaillesi

Huomaa miten kaikki vanha katoaa ja uusi päänsä kohottaa
Ystävät aidot olkaasi taputtaa ja korvaasi kuiskaa
Hei mä oon tässä. Anna mun auttaa särkyvää
Niin yhdessä kaikki paremmin kestetään

Anna ajan haavat parantaa
Anna sielulles lupa rauhaan
Huokaa syvään ja katso ympärillesi
Ole aidosti läsnä rakkaillesi

Kun sielu sun aidosti huomaa, miten hyvä sen olla on
Uuden elämän tuomaa uus rakkaus ehkä tuntematon
Anna sen rauhassa kasvaa ja voimaa kerätä uutta
Ja muista ettei kukaan voi taata että mikään ei elämää muuta.

Anna ajan haavat parantaa
Anna sielulles lupa rauhaan
Huokaa syvään ja katso ympärillesi
Ole aidosti läsnä rakkaillesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja haikeudesta huolimatta hyvin positiivinen runo. Henkii viisautta ja välittämistä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot