Väsymys

Runoilija haukkatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen kuuden pojan äiti ja rakastavan mieheni avovaimo ... nii ja sit on vielä ne kolme sulosta miehen omaa lasta.
 

Väsymys painaa syvälle rintaa
tuskaa kaikessa näen vaan.
Iloa paljon lähellä vaeltaa
vaan koska sen itse huomata saan.

Maailma pyörii ympyrää pahaa
kaisesta syyttää varmaan voi rahaa.
Taskut kun tyhjänä huutaa ja anoo
ees lantin pienen painoa anoo.

Kohta en jaksa enää yrittää
maailmasta löytää kaunista, hyvää.
Voimien loppu rajansa saavuttaa
matkamme pää jo kohta häämöttää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tulkintaa. Niin se on, että raha ohjaa tätä yhteiskuntaa ja rahan puute tai joskus myös rahan paljous tekee ihmisen onnettomaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot