Lapset ja ranta

Runoilija haukkatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen kuuden pojan äiti ja rakastavan mieheni avovaimo ... nii ja sit on vielä ne kolme sulosta miehen omaa lasta.
 

Lapset riemuitseva ja hyppivät veteen
rakas ääni se kaikuvi taas
lämmin sydän nauttia saa taas
se sydämen iloitsemaan saa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin, mutta toisaalta kauhestia aaata.
Hyvää uutta vuotta. ; >>

 

Käyttäjän kaikki runot