Rakkauden kehä

Runoilija Arto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin sydän
 

Samaa tietä kuljemme
päivästä toiseen mietimme
tiemme kulkevatko erilleen

Emme ajatelleet asioita
ajallaan ajaudumme
rakkauden kehään
josta tietä onneen
kadottaa emme saa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo rakkaudesta, pidän : )
Ja kiitos sanoistasi runollani : )

Kaunis runo rakkaudesta, pidän : )
Ja kiitos sanoistasi runollani : )

 

Käyttäjän kaikki runot