Tummat tuliset

Runoilija Arto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin sydän
 


Olet ihanan ihmeellinen
aina löydän uusia uurteita
iholtasi kauniilta

Yöt tummat tuliset joita
vietimme lempeä janoten
toistemme huulilta juoden
rakkaudennektaria

Aamut tuliset lemmenvuodetta
polttaen päivään nousemme
uuteen ihanaa

Selite: 
Kaikille ihanille naisille
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi oi kun on kaunis runo,kyllä tällaisia kuuntelis mielellään. Kiitos arvostelusta

 

Käyttäjän kaikki runot