Yön vietin vierelläsi

Runoilija Arto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin sydän
 

Unelmoin valkeista
kesäöistä joita viettäisimme
vihreillä niityillä

Hellästi suutelisin
punertavia poskipäitäsi
ihoasi herkkää
sormen päillä hivelisin

Kesäyöt ihanat
kuluvat nopeasti
sinusta nauttien

Olet minun
keväinen uneni

Selite: 
Kauniille ystävälleni
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on niin romanttinen
ja luonnonläheinen fantasia.

Tässä on niin romanttinen
ja luonnonläheinen fantasia.

 

Käyttäjän kaikki runot