Keväinen unelmani

Runoilija Arto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin sydän
 

Ihosi kaunis silmiesi
loiste kuin kevät auringon
paiste

Kaulasi kaunis hohto
jota huulillani himoitsen
Kauniit punaiset huulesi
hehkuvat minulle kevät
auringossa

Vartalosi kauniit kaaret
keinuvat kauniisti tanssin
pyörteissä

Olet suloisin keiju
kevät-päivänsäde minulle

Selite: 
Unelmilleni
Kategoria: 
 

Kommentit

Hivelevän kaunis rakkausruno.
Hauskaa syntymäpäivää.

Onnellinen hän, kenelle tuollaiset lumosanat kohdistat. Toivottavasti näytät muusallesi tään runon.

Unelmia keväällä on runonaiheena kaunis! ONNITTELUT SYNTYMÄPÄIVÄN JOHDOSTA!

Upea rakkausruno tämä

Sinulla on kauniit unelmat ja runosi on hyvä.

Kevät kaunein kaaret paljastaa.

Ihana unelma ja upea rakkausruno.

Kaunista herkkää sanailua .Toivon että unelmasi ovat toteutuneet..*syttärionnittelut*

 

Käyttäjän kaikki runot